Over ons

ElbertsenTechniek is in 2005 opgericht door Martijn Elbertsen. Het bedrijf heeft zijn sporen ruim verdiend bij een grote reeks tevreden opdrachtgevers.

Martijn Elbertsen volgde eerst de MTS, waarbij hij acht maanden stage liep bij John Deere in Canada. Vervolgens werkte hij enkele jaren bij een grondverzetbedrijf. Hij was daar verantwoordelijk voor het onderhoud en de aanpassingen aan het machinepark. Dat was een mooie taak, maar toch begon er iets te kriebelen: Martijn wilde meer en wist van zichzelf dat hij ook veel meer kon. Hij ging terug naar de schoolbanken en voltooide zijn HTS-opleiding in drie jaar.

Hij startte ElbertsenTechniek om als zelfstandig ondernemer zijn kennis van de engineering te gebruiken voor een betere kwaliteit en nauwkeurigheid in het ontwerp en de vervaardiging van machines en andere producten. Martijn Elbertsen is een toegewijde vakman en zijn kernwoorden zijn: Kwaliteit, Nauwkeurigheid en Inventiviteit zijn voor hem kernwoorden. Hij vindt dat het gefabriceerde product of de geleverde dienst écht goed moet zijn en lang mee moet gaan. Hij luistert natuurlijk goed naar zijn klant en zal altijd leveren wat er gevraagd wordt. Hij bedenkt daarbij ook direct wat hij extra kan leveren en wat nuttig is voor zijn klant.

Een andere kwaliteit van Martijn Elbertsen is dat hij uitstekend leiding kan geven aan de medewerkers van een constructiewerkplaats. Zo zorgt hij ervoor dat de machine die hij heeft ontworpen ook perfect wordt geproduceerd. En niet te vergeten: Martijn Elbertsen beheerst ook zelf alle uitvoerende aspecten van het constructievak: laswerk, het programmeren van een lasrobot, draaien, frezen of CNC-snijden, het heeft allemaal geen enkel geheim voor hem en hij ziet direct de kwaliteit van het geleverde werk.