De projecten van ElbertsenTechniek

ElbertsenTechniek ontwerpt degelijke en doordachte machines, onderdelen en andere producten volgens de wensen en behoeften van de opdrachtgevers. ElbertsenTechniek begeleidt daarbij ook het constructiewerk, het installeren en het testen van het afgesproken product. De klant kan het product direct en succesvol in gebruik nemen.

Professionele designsoftware

ElbertsenTechniek gebruikt Autodesk Inventor Simulation Suite bij het ontwerpen van deze machines en andere producten.
Deze suite is een veelomvattend professioneel softwarepakket met onder andere

  • AutoCad Mechanical 2016
  • het zeer krachtige 3D-pakket Autodesk Inventor Profesional 2016.

Met Inventor kan ElbertsenTechniek een 3D-model laten printen op werkende schaal. De klant kan zich met dat prototype een beter beeld vormen van het bedoelde product. En als de klant liever een werktekening voor zich heeft, dan zorgt ElbertsenTechniek daar natuurlijk ook voor.

ATEX

Een bijzonderheid is dat ElbertsenTechniek de ATEX-richtlijnen volledig kan toepassen in de ontwerpen. Met een ontwerp volgens deze richtlijnen is het vonk- en explosiegevaar sterk gereduceerd in de explosiegevaarlijke zone van een installatie of machine.


Allround in ontwerp en uitvoering

Belangrijk pluspunt is dat ElbertsenTechniek de volledige beheersing van het ontwerpproces koppelt aan de allround kennis en ervaring van de praktijk van de machinebouw. Zo garandeert ElbertsenTechniek een perfect ontwerp dat ook volmaakt geproduceerd kan worden. De kwaliteit is dubbel geborgd.


Machinebouw

Martijn Elbertsen, de oprichter en eigenaar van ElbertsenTechniek, is bovendien een professional op het gebied van de machinebouw. Lasrobots programmeren, CNC-snijden, frezen, ponsen en draaien, al deze werkzaamheden beheerst hij tot in de perfectie.
Daarnaast verzorgt hij met plezier en efficiency de werkplanning voor de constructiewerkzaamheden. Ook de aansturing van een groep metaalbewerkers kan de opdrachtgever met vertrouwen overlaten aan Martijn Elbertsen.

Martijn zorgt ervoor dat het product er komt, precies volgens de afgesproken specificaties en binnen de afgesproken tijd. Dat is de aanpak van ElbertsenTechniek.